Yandex diskmi? Google Drivemı?
Siz hangi teknolojiyi kullanıyorsunuz ? Sizin için Google ve Yandex'in bulut hizmetlerini inceledik.

Mobil cihazlarda çok daha fazla kullanılan bulut teknolojisinin en iddaalılarından olan Yandex Disk ve Google Drive'ın arasında oldukça büyük farklılıklar var.

İki hizmetide kullanabilmek için Google ve Yandex'in resmi web sayfalarından üyelik almanız gerekiyor. (Google ve Yandex'e tıklayarak üyelik alabilirsiniz)


Google Drive mobil uygulamada Yandex Disk'e göre çok daha ağır kalmış gibi görünüyor, Yandex Disk'in en güzel özelliklerinden biri ise otomatik yedekleme yapıyor olması, uygulamayı cihazınıza kurduğunuzda sizden otomatik yükleme hakkında izin istiyor verdiğiniz taktirde ilk olarak resimlerinizi hemen Diske kopyalamaya başlıyor.


Yandex'te upload işlemini gerçekleştirirken en ufak internet bağlantısı kurulduğunda bunu yaparken Google Drive'da ise bu işlemin başlaması saatler alabiliyor.


Yandex Disk uygulamasında en büyük eksik olarak şunu söyleyebilirim. Resimlerinizi Disk'e atıp başka cihazdan çekmek isterseniz attığınız resimlerde tümünü seçip kopyalayamıyorsunuz, tek tek kopyalama işlemi resimlerde fazlalaştıkça oldukça fazla zaman kaybına neden oluyor.


Uygulamalara genel olarak baktığımızda Yandex bu işi biraz daha iyi yapıyor diyebiliriz.



Aşağıdan Yandex Disk ve Google Drive hizmetlerini cihazınıza indirebilirsiniz.
yandex disk indir
yandex disk iphoneyandex disk samsung


google drive indir
google drive iphonegoogle drive samsung

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder