Android platformu için üretilmiş oldukça etkileyici bir futbol simülasyonu.
Real Football 2013, benzerleri arasında çok farklı bir yere sahip olan muhteşem bir futbol oyunu!
Her geçen sene daha da geliştirilerek karşımıza çıkan bu oyun oldukça gerçekçi bir futbol deneyimi yaşatıyor. Grafik ve oynanabilirlik açısından bizlerden tam puan alan Real Football 2013 sizin de vazgeçemeyeceğiniz bir oyun olmaya aday.

Kulübünüzün başına geçin, sponsorlarla anlaşın, yeni personeller işe alın ve kulübünüzün imkanlarını geliştirerek şampiyonluklar kazanın!

Dilerseniz Falcao gibi dünya yıldızlarıyla mücadele edin, dilerseniz de mütevazi bir takımın başına geçerek çaylak oyuncularla üst liglere ve şampiyonluklara ulaşmaya çalışın!

NOT: Real Football 2013 oyununun 3 boyutlu grafikleri ve ses efektleri oldukça kaliteli olduğundan, oyunu kurduktan sonra bir miktar veri indirmeniz gerekecektir. Hızlı bir şekilde indirmeniz için Wi-Fi bağlantısı kullanmanızı öneririz.

Real Football 2013 1.0.3 - hemen indir

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder