» » » Galaxy S5'teki Bu Özelliğe Anne Babalar Bayılacak!

Samsung Galaxy S5'in dikkat çeken özelliklerinden bir tanesi de MWC 2014 etkinliği esnasında kısaca değinilen Çocuk Modu olsa gerek. Akıllı telefonlarda en çok oyun oynayarak haşır neşir olan çocuklarımıza telefonları emanet ettiğimizde gözümüz hep arkada kalır. Çocuklarımızın yanı başında olsak dahi; Acaba bir dosya silindi mi? Birisi arandı mı veya yanlış bir mesaj gönderildi mi? Marketten ücretli bir uygulama indirildi mi? gibi sayısız soru ebeveynleri sürekli telaşlandırmıştır.

Galaxy S5'teki Bu Özelliğe Anneler ve Babalar Bayılacak!

Samsung neyse ki bu telaşı Çocuk Modu özelliği ile gideriyor. Galaxy S5'te bulunan bu özellikte yalnızca çocukların kullanmayı sevdiği, kamera-ses kaydı ve çizim gibi fonksiyonlere yer veriliyor. Samsung ilaveten Çocuk Modu'nda oyun ve uygulama ihtiyacını yalnızca bu moda özel bir uygulama mağazası oluşturarak gideriyor. Bu bölümde ücretli ve bedava çocuklar için oluşturulan programlar yer alacak, yalnız bu noktada kullanıcılar bir PIN kodu oluşturarak çocuğun erişmesini istemediğiniz içerikleri engelleyebiliyor. Ayrıca kullanıcı, Çocuk Modu için bir zaman içindeyıcı ayarlayabilecek ve çocuğunun telearka planda ne kadar vakit geçirmesi gerektiğini belirleyebilecek. Çocuk Modu fonksiyonu ile ilgili ayrıntılar için alt bölümde bulunan videoya göz atabilirsiniz.

Samsung Galaxy S5'teki bu farklılık bütün ilgiyi üzerine çekecek gibi görünüyor..


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder