» » » » Mekanın Cennet Olsun Berkin Elvan!

Mekanın Cennet Olsun Berkin Elvan!

Gezi Parkı gösterileri sırasında ekmek almaya gittiği sırada başından biber gazı fişeğiyle vurulan Berkin Elvan, 269 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti. Acılı anne Gülsüm Elvan'a destek, yine Gezi eylemleri sırasında oğlu dövülerek öldürülen acılı anne Emel Korkmaz'dan geldi. Berkin Elvan'ın cenazesi Okmeydanı'na son kez getirildiğinde üst kattaki pencerede bekleyen annesi ve ablası, gözyaşları içinde feryat etti. Berkin için Türkiye'nin dört bir yanında da eylem vardı. En yürek burkan mesajlardan birinde ise ''Neresinden vurulmuş diye sorarlarsa çocukluğundan dersiniz'' diye yazıyordu.

Berkin Elvan'ın ailesi Twitter'dan  ''Halkımıza: Saat 07.00 Berkin Elvan'ı evladımızı kaybettik. Başımız sağolsun'' diye acı haberi duyurdu.

SEVENLERİ HASTANEYE KOŞTU
Ölüm haberi üzerine çok sayıda kişi hastaneye akın etti.
Ekmek almaya giden çocuğu 14 yaşında vurup, 15 yaşına kadar komada beklettik, 16 kiloda kaybettik. Ben lafa değil icraata bakarım. #HoşcakalBerkinim..

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder