» » » » Android için Facebook Messenger yenilendi! Peki neler değişti?

Geçen hafta Facebook Messenger 4.0 sürümü iOS için yayınlanmıştı. Ancak platforma getirdiği tek yenilik kişilerden grup oluşturma özelliği oldu. Bugün de Android için Facebook Messenger, aynı sürüm numarası ile güncellendi.
Android için güncellenen Facebook mesajlaşma uygulaması, grup görüşme özelliğinin yanı sıra farklı yeniliklerle iOS için yapılan güncellemeye göre daha büyük bir güncelleme oldu. Android için Facebook Messenger güncellemesi, grup kurma özelliğinin yanı sıra ekran üzerinde doğrudan görüşmeye gidebileceğiniz kısayol oluşturmanıza da olanak tanıyor.
Android için Facebook Messenger yenilendi! Peki neler değişti?

Ayrıca sesli arama özelliği Android için büyük bir ek özellik oldu. İlk olarak Kanada’da test edilen ve Ocak ayında ABD kullanıcılarına sunulan bu özellik, iOS’un ardından şimdi de Android uygulamasına geldi.
Şimdi, Android kullanıcıları, Facebook Messenger ile Wi-Fi üzerinden ücretsiz görüşme yapabilecekler.
Android için Facebook Messenger yenilendi! Peki neler değişti?


About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder