» » » Bunun için kod bilmenize gerek yok!

WinPhone için nasıl uygulama geliştirilir?

Kendi özel Windows Phone uygulamanızı hazırlamak ister misiniz? İşte bunun en kolay yolu!


Bunun için kod bilmenize gerek yok!

Windows Phone uygulaması geliştirmek, şimdiye kadar sadece programlama bilenlere özeldi. Ancak artık Windows Phone App Studio'yu kullanarak kendi uygulamalarınızı yapabilirsiniz.
Windows Phone uygulamaları 2014'dan bu yana Microsoft'un uygulama framework'ü Silverlight'ı ile geliştiriliyor. Uygulama tasarımı, son zamanlara kadar temeldeki tasarım dilini (Metro) ve API bağlantılarını bilmenizi gerektiriyordu. Ancak Windows Phone 7.5, 7.8 ve 8 ile beraber geliştirme araçları evrimleşti.
Ancak programlama deneyiminiz yoksa veya azsa, uygulama geliştirmeniz hala zor. Windows Phone App Studio ise bunu değiştirmeyi amaçlayan bir web aracı.

Windows Phone App Studio'yu kurmak

Windows Phone App Studio'yu kullanabilmek için bir Microsoft hesabına ihtiyacınız var. Önce appstudio.windowsphone.com adresine gidin ve +Start new project'e tıklayın.
Oturum açtıktan sonra web uygulamasına Outlook gelen kutunuza erişim izni verin. Sonraki ekranda isminizi ve e-posta adresinizi doğrulayın, ardından Windows Phone App Studio sözleşmesini kabul edip Register'a tıklayın.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder