» » » » Samsung ve HTC, yüksek donanımlı akıllı eldivenlerini tanıttı!

Tayvanlı teknoloji üreticisi HTC, Gluuv adında giyilebilir yeni süper cihazını ortaya çıkardı. HTC One M8'le uyumlu, 87.2 mp kamerası bulunan bu eldiven BoomBass isimli harika bir ses sistemine sahip. Ayrıca Hologram ve HoloCalls özelliği ile adından oldukça sözettireceğe benziyor.

Samsung ve HTC, yüksek donanımlı akıllı eldivenlerini tanıttı!

Öte yandan Güney koreli teknoloji devi Samsung, HTC'ye nisbet yaparcasına kendi "Samsung Fingers" adlı yüksek teknolojiye sahip eldivenini duyurmuş oldu. Samsung Fingers son teknolojiye sahip ve cihazda 3 inç UHD Süper Emo-LED ekran, S Laser projektör, 16 mp gizli kamera, 4 GB RAM, 32/64 GB depolama alanı, 5G bağlantı desteği bulunuyor.

Samsung ve HTC, yüksek donanımlı akıllı eldivenlerini tanıttı!

Bu iki firmanın ürünü ne kadar gerçeğe dönüşür bilinmez ancak şimdilik   bu cihazlar 1 Nisan şakasından ibaret. Ancak her iki üreticinin de giyilebilir cihazlar üstünde çalıştığını son söz olarak belirtelim.

Samsung ve HTC, yüksek donanımlı akıllı eldivenlerini tanıttı!



About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder