» » » » Apple 4.7 inçlik iPhone 6 üretimine başlıyor

Apple’ın amiral gemisi akıllı telefonu iPhone 6 hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor. Yeni gelen bilgilere göre Cupertino’lu şirket, 4.7 inçlik iPhone 6 modelinin üretimine başlıyor.
Apple'ın tedarik zincirinden gelen söylentilere göre, üreticiler Apple’a üçüncü çeyrekte 4.7 inçlik iPhone’ları teslim edecek. Apple tedarikçisi Pegatron’un bildirdiğine göre, Apple 4.7 inçlik iPhone 6 % 15’i için sipariş aldı.
Pegatron’un raporuna göre Apple’ın bu yıl, iPhone 6 , iPhone 5c ve iPhone 4s’inde yer alacağı toplam 50 milyon akıllı telefon üretmesi bekleniyor. Aynı zamanda başka bir Apple tedarikçisi olan Taiwan Semiconductor Manufacturing Company’nin bildirdiğine göre ise Phone 6 ve gelecek nesil iPad Air ve iPad Mini cihazlarda TouchID parmak izi sensörü olacak.
Apple 4.7 inçlik iPhone 6 üretimine başlıyor

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder