» » » iPhone 6 hakkında çıkan iddialar


Yeni iPhone 6 (yeni çıkacak iPhone'un ismi hakkında apple resmi bir açıklaması yok ama biz iPhone 6 diyoruz.) hakkında bir çok dedikodu dolaşıyor. Nasıl bir şey olacağı boyutları iOS 8 ile beraber mi çıkacak hepsi merak konusu.


2014'ün erken dönemlerinde iPhone 6 hakkında pek fazla bir bilgimiz yoktu ama şu ana kadar pek çok dedikodu dolandı.Bu söylentilere göre iPhone, 2 telefonu ardı ardına çıkaracak. Aynı iPhone 5S ve 5C olduğu gibi.Tahminlere göre bu iPhone 5 inç veya 5.5 inç olacak (iPhone 5S 4.5 inç).

Apple yeni iPhone hakkında bir çalışma yaptığını veya ismini açıklamasa da senelerdir süregelen ismiyle iPhone 6 olacağı yönünde kuvvetli tahminler var. Peki bu iPhone 6 ne zaman çıkacak? Kesin olmasa da iPhone 6 2014'te yapılacak dünya geliştiriciler konferansında öne sürülecek. Bu yüzden de önümüzdeki sonbahara kadar yeni bir telefon olmayacak. Zaten (Apple 2011'den beri yeni telefonlarını eylül ve ekimde duyurmuştu).
İşte 2014 yılında çıkan o dedikodular:

14 Ocak 2014
iPhone 6 2 model ile çıkacak ve bu modellerden biri 4.7 inç diğeri ise 5.5 inç olacak.

16 Nisan 2014
iPhone 6 için yapılmış yeni kılıflardan da anlaşılacağı gibi iPhone 6 daha büyük olacak ve güç tuşu şimdikinden farklı bir yerde olacak.

30 Nisan 2014
Apple Arizona'dan Çin'e safir yüklü bir gemi gönderdi bu safir yeni iPhone 6 için kullanılabilir.

8 Mayıs 2014
Sonny Dickson(apple cihazların yeniliklerini açığa çıkaran ünlü biri) yeni iPhone ile ilgili Twitter'da ekranı kıvrımlı iPhone fotoğrafları yayınladı.

Yeni iPhone hakkında bir çok tahmin var. Bu tahminlerden beğendiklerimizi yayınladık. Sizde kendi tahmininizi haberimizin altında bulunan yorum bölümünden yazabilirsiniz.

Kaynak: VeTeknoloji | Bu orjinal içerik Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 tarafından lisanslanmıştır.

About Adsız

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder