Merhaba bilgisayarhocan severler. Bugün sizler için paylaşmak istediğim çok önemli bir program var.Ajanda kayıtları tutmayı sevenler,yapacağı işleri v.s. her nevi günü Exstora ile kayıt altına alarak pc'de görüntüleyebilirsiniz. Tamamen ücretsiz (free lisans) olan program boyut açısından çok küçük olsa da yaptığı işler gerçekten de büyük diyebilirim. Masaüstünüz'de sağ tarafa eklenen programı  her masaüstüne gözattığınız da kayıtlamış olduğunuz bilgi ekranınıza yansıyacaktır. Ayrıca eklediğiniz kayıt bilgileri arasında arama yapabilme şansınız var! Arama sayesinde eklemiş oldugunuz her nevi bilgiyi ekranınıza saniyeler içerisinde sizlere yansıtacakktır.
Alarm kurarak bilgileriniz unuttuğunuz taktirde sizlere anında alarm sesli olarak bilgi verecektir. Umarım program hoşuna gidecektir. Aşağıda ki resimleri'de sizler için paylaşıyorum Resimlerin üzerine tıklayarak daha büyük görünmesini sağlayabilirsiniz.

About Unknown

Web Sayfamızda, Bilgisayar, İntenret, Güvenlik Sistemleri, Cep Telefonları, Tablet Bilgisayarlar, Navigation Sistemleri, Modem Kurulumları ve Smart TV ayarları ile ilgili tamamı görsel anlatımla hazırlanmış makaleler bulabilirsiniz. Keyifli Zaman Geçirmenizi Dileriz.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder